lamikriszti 2018.02.14. 10:34

bal.jpg

Volt egy iskolai farsangi bál...Végre táncoltam...Nem eleget.

De ez semmi, mert a lényeg, az ez:

https://screenshots.firefox.com/dCwg9EFJyS6355dv/academicinfo.ubbcluj.ro

Fogalmam sincs mit másolok ide, az indexemet akartam....MEGVAN AZ ELSŐ FÉLÉVEM!!!!! Neurológia 8-as, erre vagyok a legbüszkébb! Nagyon sokat tanultam. Boldogan, örömmel. Tényleg. Úgy élveztem a neurológiát. Nagyszerű a tanár, így (vagy egyébként is) fölöttébb érdekes volt az anyag...Nem álmosodtam el tőle, vártam - majdnem mindig -, hogy olvashassam. Illetve reggel és délután, hazafelé és a Müpa felé hallgathassam....És megvan. Én pedig a felhők fölött járok. Következő félévben olyan új tárgyak lesznek, mint személyiségpszichológia, genetika, evolúciós pszichológia....kulturális antropológia...aa félelmetes statisztika, bevezetés a pszichológiába és angol. Logikát nem vettem föl. Azzal én nem tudnék mit kezdeni, azt hiszem.

a11.jpeg

Léna szőlő. Ákos most itt nincs, de gyönyörű kalóz volt.

A nagy bánatom viszont, hogy Ákost csúfolják a suliban, ez a 6-7 kiskölök - ennyi fiú van összesen -, tele van gonoszsággal. Csúfolják, hogy a Luca a barátja, ezért megy a "szerelmes a Lucába", ami rosszul esik Ákomnak. Ő hozzá van szokva a lánytársasághoz, és szívesen játszik Lucával, ezért gúnyolják. Bennem már olyan indulatok vannak, hogy azt hiszem kicsavarom Gabó és Bence és Albi nyakát. A mai az volt, hogy "csajos" az Ákos, mert piros kord nadrág volt rajta (és nem szürke-fekete-kék-zöld egyen szín, mint majdnem minden magyar egyengyereken). Illetve, hogy két kis műanyag sárkányt vitt be játszani otthonról. És nem mondjuk gépfegyvert. Bár mondjuk a puskákról a nagyapja okán többet tud, mint az összes fiú együtt. Szóval Ákos erre a mai beszólásra rögvest gyomorszájon vágta a Nemistudommelyiket, amit sajnos magam tettem volna legszívesebben, de közben nyilván nem így kellene megoldani ezeket a konfliktusokat, hanem megbeszélni, de félek, hogy ezek a szimpatikus kisfiúk nem óhajtanak eszmecserékbe bocsátkozni a fenti kérdésekről, és lehet, hogy szépen struktúrált érvek sem használnak. De árulkodni sem ideális. Nekem sem illik megvernem, hogy a kisfiamat óvjam az erőszaktól. A francba. Ákos persze hazahozza ezeket a felemelő magatartásformákat, ő a Lénát bántja, Léna meg újra visszatért az azonnal, mindenen elkezd sírni kellemes szokáshoz, még mielőtt kettőt pislantana. Viszont valóban jó könyvet ír. Izgalmas...Komolyan.

a12_3.jpg

A másik topic az első osztályban a szex. Illetve nem is így a szex, hanem a "dugás". Léna igazi vérbeli úrilány, ő meg sem hallotta (vagy nem is volt ennyire téma az ő osztályában idáig ez), vagy ha meghallotta, kívül helyezkedett ezeken. Ő nem mond ki csúnya szót, én kérem, hogy ha hall olyat, amit nem ért, vagy nem ismer, akkor mondja és beszéljük meg, hogy tudják mi az. Akkor leírja vagy elsúgja. Ákosnak nincsenek olyan  skrupulusai, hogy nem mond ki csúnya szót. Semmi ehhez hasonló aggálya nincs. Első osztályban olyanok vannak, hogy A. elbegy B.-hez vendégségbe. Anyuka megkérdezi, hogy mit csináltok?

Videózunk.

Videóztok???? Mesefilmet akartok nézni?

Nem. Videózni.

De mit? Mesét?

Nem. Videót!

Nem értem.

Dugást....

Sőt kiderült, hogy X. vagy Y. az osztályból már "dugott" is egy 18 éves lánnyal.....Vagy csókolózott....(Legalább van még némi kétely...)

Ugyanez a sztori másodikban. Ott pornót akartak nézni a gyerekek vendégségben....

....Kicsit meg vagyok illetődve, fel kell kötni a nadrágot...Mindenesetre tisztáztuk a fogalmakat, a szinonímákat, hogy mi miért van és mit jelent. Valamint folyamatosan kérem, hogy mindent beszéljünk meg, bármit elmondok, de inkább tőlem tudjanak valós információt, mint sületlenségeket másoktól. Már ha én jól tudom, ugye....

Lent pedig az elmúlt heti két koncertünk, amiket én szerveztem és a legkedvesebb munkáim, a legkedvesebb kamaráim egyike. Ezek a Pető Intézetben készültek, a Híradóban is benne voltunk, ez persze izgi a sajtónak írom viszolygással. Viszont mindig-mindig-mindig olyan elemi erővel tör rám egy ilyen közegben, hogy segítenem kell, hogy ha van olyan, hogy hivatás, vagy valami efféle, akkor az enyém ez. Furcsa érzés, a testem, az ösztöneim egyértelmű jelzése, hogy olyan helyen kell lennem, ahol, segíthetek. Vagy a húszas években diplomata feleség Indonéziában. Bár ebben a pillanatban New Orleansba szeretnék...Nagyon-nagyon....Nagyon....

peto1.jpg

peto2.jpg

Zsófi, Kati, Szabi, Gyuri

peto3.jpg

dsc_5379.jpg

dsc_5441.jpg

dsc_5480.jpg

peto4.jpg

Ezeket Tatai Balázs csinálta, nem én

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása