20181031_180615.jpg

Egyre nehezebben tudok képeket feltölteni, most például egyetlen lényeges sem sikerül

 Pedig elindultunk Le Gosierből, át a pillangó derekán a hegyek közé, ahol az első állomásunk egy gyönyörű vízesés volt, ahol Léna egészen sok időt töltött a bilharziától való rettegéstől, majd szégyellősködtek egy kicsit, végül őrül nagyot fürödtek a vízesésben, meg a hatalmas, gömbölyű kövek között a folyóban. Erről nem sikerül egy fotót sem fölraknom.

Aztán dzsungeltúráztunk egy picit,

Végül elmentünk egy kakaó birtokra és most már tudjuk, hogy készül az igazi kakaò /vízzel főzve 20 percig, plusz cukor/, a fehércsoki csak kakaóvaj lenne, de ilyen szinte nincs, mert ez nagyon drága, de az itteniek nem mindennap isszák, csak különleges napokon, és a maniókagyökeres nagyon finom, és kipróbálhattunk mindent, valamint láttuk lépésről lépésre, hogy lesz a sárga gyümölcsből forró csokoládé.20181031_160749.jpg

Aztán megtaláltuk a belga tulajdonosnő meseszép házát, ami olyan igazán nagyon koloniálisnak látszó,m pedig csak 20 éves, és nincs olyan közel a tenger, de hallom, és olyan az enteriőr, hogy bármeddig nezegetném. Mindezen túl cuki gekkók és harapós százlábúak.

20181031_203639.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása